teawine-185.jpg

Ons verhaal

Bij Teawine werken we met rauwe producten. Het gaat niet over extracten of aroma's, maar wel over een echte infusie van theebladeren.

Het mengen van thee en wijn werd bedacht en gerealiseerd in België.

122513824_1592880494237480_1054227970159
Tasse à thé et soucoupe

HERKOMST

Al in de tiende eeuw prees een Chinees manuscript de verdiensten van wijn en thee: "De dialoog van thee en wijn door Wang Fu". Tegenwoordig combineert Teawine weer wijn en thee, maar dan in flessen! Inderdaad, wijn en thee zijn niet zulke verre neven. Het zijn tweeduizend jaar oude dranken, met bekende consumptiecodes, die een levenskunst vertegenwoordigen. De begrippen bodem en proeven zijn voorbeiden vergelijkbaar. Ze hebben ook gemeen dat ze afkomstig zijn van "levensbomen".

TWEE VERSCHILLENDE GEÏNFUSEERDE WIJNEN

Bij Teawine hebben we het niet over gearomatiseerde wijn, maar wel over doordrenkte wijn. Een van onze twee soorten witte wijn is doordrenkt met een groene thee uit China, die als geen andere thee een eeuwenoude traditie symboliseert, en verfijnd met bloemen en bosvruchten.

Onze andere smaak is een zachte mix van witte wijn en Zuid-Afrikaanse rooibos, verfijnd met perzik en abrikozen.

Vin blanc
Mise en page de thé

DE CREATIE VAN TEAWINE 

Onze partners zijn zich ervan bewust dat de enige manier om een ​​kwaliteitsproduct te maken eruit bestaat om de beste ingrediënten te gebruiken in al hun versheid. Inderdaad, enkel de beste kwaliteit en de grootste zorg tijdens het productieproces kunnen het genot van thee garanderen. Het is daarom dat we met het rauwe product werken, het gaat niet om extracten of aroma’s, maar wel om een echte infusie van theebladeren.

De samenstelling van deze producten, voor de oprichting van Teawine, werd volledig bedacht en gerealiseerd in België.

“Iedereen heeft zijn eigen cultuur, er is niet één die de andere doet verdwijnen. Integendeel, iedereen verstevigt zich in contact met de ander "

Krijg je een glas Teawine?

    Schrijf u in en ontvang informatie over evenementen, promoties en nog veel meer ...

Bedankt voor het verzenden!