Restitutiebeleid

TERUGKEER

----

Ons beleid duurt 30 dagen. Als er 30 dagen zijn verstreken sinds uw aankoop, kunnen we u helaas geen terugbetaling of omruiling aanbieden.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet uw artikel ongebruikt en in dezelfde staat zijn als waarin u het heeft ontvangen. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

Verschillende soorten producten kunnen niet worden geretourneerd. Bederfelijke goederen zoals voedsel, bloemen of tijdschriften kunnen niet worden geretourneerd. We accepteren ook geen producten voor intiem of sanitair gebruik, gevaarlijke producten of brandbare gassen of vloeistoffen.

Andere items die niet kunnen worden geretourneerd:
* Cadeaubonnen
* Downloadbare software
* Bepaalde producten voor gezondheid en persoonlijke verzorging

Om te retourneren, moet u ons een ontvangstbewijs of aankoopbewijs overleggen.

Stuur uw aankoop niet terug naar de fabrikant.

Er zijn bepaalde situaties waarin slechts een gedeeltelijke terugbetaling wordt verleend: (indien van toepassing)
* Boeken met duidelijke gebruikssporen.
* CD, DVD, VHS-cassette, software, videogame, cassette of vinylplaat die is geopend.
* Elk artikel dat niet in originele staat is, beschadigd is of bepaalde ontbrekende onderdelen vertoont om redenen die niet te wijten zijn aan een fout van onze kant.
* Elk item dat meer dan 30 dagen na levering wordt geretourneerd.

Restituties (indien van toepassing)
Zodra we het geretourneerde artikel hebben ontvangen en geïnspecteerd, sturen we u een e-mail om te bevestigen dat we het hebben ontvangen. We zullen u ook op de hoogte stellen van ons besluit om uw teruggaveverzoek goed of af te keuren.
Als uw verzoek wordt goedgekeurd, wordt uw teruggave verwerkt en wordt binnen een bepaald aantal dagen automatisch een tegoed op uw creditcard of originele betaalmethode toegepast.

Te late of ontbrekende restituties (indien van toepassing)
Als u uw terugbetaling nog niet heeft ontvangen, controleer dan eerst uw bankrekening.
Neem dan contact op met de uitgevende instelling van uw creditcard, want er kan een vertraging optreden voordat uw terugbetaling officieel wordt overgemaakt.
Neem dan contact op met uw bank. Er is vaak een verwerkingstijd nodig voordat een terugbetaling wordt gepost.
Als je na het voltooien van al deze stappen je terugbetaling nog steeds niet hebt ontvangen, neem dan contact met ons op via hello@teawine.be.

Uitverkoopartikelen (indien van toepassing)
Alleen artikelen tegen de huidige prijs kunnen worden terugbetaald. Verkoopartikelen worden helaas niet gerestitueerd.

Uitwisselingen (indien van toepassing)
We vervangen een artikel alleen als het defect of beschadigd is. Als je het in dit geval wilt ruilen voor hetzelfde artikel, stuur ons dan een e-mail naar hello@teawine.be en stuur je artikel naar: Rue aux Fleurs, 21, leval trahegnies, WAL, 7134, België.

Geschenken
Als het geretourneerde artikel tijdens de aankoop als cadeau werd geïdentificeerd en rechtstreeks naar u is verzonden, ontvangt u een cadeaubon met een waarde die gelijk is aan die van uw retourzending. Zodra we het geretourneerde artikel hebben ontvangen, ontvang je per post een cadeaubon.

Als het item op het moment van aankoop niet als een cadeau was geïdentificeerd, of als de donateur van het cadeau het item eerst wilde ontvangen en het later aan u zou aanbieden, sturen we een terugbetaling naar de donateur en het weet dat u het artikel heeft geretourneerd.

Verzending
Om een product te retourneren, moet je het per post sturen naar: Rue aux Fleurs, 21, leval trahegnies, WAL, 7134, België.

U bent zelf verantwoordelijk voor het betalen van uw eigen verzendkosten om uw artikel te retourneren. Verzendkosten worden niet gerestitueerd. Als je restitutie ontvangt, worden de retourkosten hierop in mindering gebracht.

Afhankelijk van waar u woont, kan de tijd die nodig is om uw uitgewisselde product te ontvangen, variëren.

Als u een artikel met een waarde van meer dan $ 75 verzendt, kunt u overwegen een bezorgservice te gebruiken waarmee u de verzending kunt volgen of een bezorgverzekering kunt kopen. We kunnen niet garanderen dat we het artikel dat u aan ons retourneert, zullen ontvangen.